Over Blusco

In 1995 startte Eugène van Geffen zijn bedrijf Blusco.
Vanuit zijn functie van brandweerman werd hij regelmatig benaderd door particulieren en bedrijven voor advies op het gebied van brandbeveiliging. Reden voor Eugène om te starten met advisering en levering van alle voorkomende blusmiddelen.

Blusco mocht geen kopie worden van de al bestaande, vaak grote bedrijven. Eugène wilde het anders doen: ‘Grote ondernemingen brengen graag een advies uit waarbij zij primair hun eigen producten aan de man willen brengen, het liefst in combinatie met een langlopend contract voor periodieke inspectie.’

Met de oprichting van Blusco is Nederland een onafhankelijk leverancier rijker is. Blusco levert een diversiteit aan fabricaten, die allemaal voldoen aan alle wettelijke criteria en uitvoerig en veelvuldig zijn getest. Blusco is een REOB erkend onderhoudsbedrijf, wat staat voor Regeling Erkend Onderhoudsbedrijf.

Dat deze formule werkt hebben de jaren uitgewezen. Geheel in de geest van Eugène blijft het niet bij brandblusmiddelen. Hij begon met het geven van BHV opleidingen. En ook nu met een eigen concept..

In 2003 begint Blusco de BHV opleidingen te verzorgen in haar eigen pand in ‘s-Hertogenbosch. Een uniek pand! Veel aandacht voor praktijk maar ook Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Deze gezelligheid en gastvrijheid zijn in 2011 mee verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Kruisbroeksestraat in Boxtel.

Daar we snel uit ons jasje groeide is er in 2015 grond aangekocht voor een geheel modern Opleidings-, Preventiecentrum welke in 2017 officieel is geopend.
Blusco ontwikkelt door en verzorgt steeds meer opleidingen. Kijk snel verder op onze site voor al onze diensten, opleidingen en trainingen.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op:

Email: info@blusco.nl
Telefoon: 0411 – 689 393.

Of kom gewoon op de koffie in ons Opleidings-, Preventiecentrum aan de Runmolen 2 te Boxtel. U bent van harte welkom.